WS054_1 WS054_2

WS054 HOJA PO VRVI

Še ni ocenjeno E-pošta
  • Opis
  • Mnenja
"HOJA PO VRVI" PVC stenska nalepka za okrasitev vašega doma. Okvirna dimenzija nalepke, kot je prestavljena na fotografiji je 130 x 200 cm, vendar pa je dimenzija odvisna od vaše prerazporeditve kar 31-ih nalepk. Vsaka nalepka je namreč izrezana posebej in jih tako lahko poljubno razporejate po sobi.

ODLIČEN DESIGN
Vsi naši designi so narejeni z željo, da kateri koli steni v vašem domu dodamo nov okras, ki bo poživel vaše stanovanje.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE
Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, glada stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

PRESTAVLJANJE NALEPK
Stenske nalepke lahko umijete in enostavno prestavite na drugo lokacijo. Kadar koli želite narediti to spremembo, nalepke enostavno odstranite in jih prestavite tja, kamor želite.

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

Log in

create an account